вторник, 27 сентября 2011 г.

День туризму в Гідропарку - фотозвіт

25 вересня 2011 року
Незабуваємо пройшло свято туризму в Гідропарку. Цілий день діти грали в квести, бігали по лісу, проходили смуги перешкод, пізнавали багато цікавого про історичні, археологічні, краєзнавчі пам`ятки України, народні ремесла та традиції, навчалися, лазали, стрибали, каталися на ліфті, здобували туристичні навички. Ті, хто зацікавився, міг докладніше дізнатися про різноманітні гуртки Київського Палацу дітей та юнацтва. Гурток археології пропонував заняття не тільки в кабінетах, але й вилазки по вихідних днях. Для тих, хто зацікавився народними ремеслами - гурток народного рукоділля, де навчають писанкарству, плетінню та інш. народним ремеслам. Гурток краєзнавства пропонував екскурсії рідним краєм. Найбільш активні учасники конкурсу "Мама, тато, я - туристська сім`я" отримали призи - подарункові сертифікати на екскурсії від kraina-ua.com.

Можливо деяких засмутила відсутність різномаїття призів, але слід зазначити, що більшість заходів проходила без залучення спонсорів суто за ініціативою та завзятістю організаторів, силами активістів, дітей, молоді. Велика їм за це подяка. (Спонсори, ау! Підтримайте дитячі та молодіжні починання!)








Окрема подяка скаут-загону "Дракони", які заздалегідь приїхали і зробили туристську смугу перешкод і катання на "ліфті", та вимушені були затриматися і катати, доки не задовільнили усіх бажаючих.

Доречі, першу зміну в наметовому таборі Витоки наступного року (2012) буде організовувати саме скаут-загін "Дракони", отже хто бажає - приєднуйтесь!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Полезное

My-shop.ru: Школа выживанияШкола выживания, 2003 г. Макманнерс Х. Практическое руководство по приобретению навыков жизни на природе и выживания в самых сложных условиях. Книга содержит всю необходимую информацию для тех, кто решил отдохнуть от городской суеты и окунуться в дикую природу. А тем, кто попал в чрезвычайную ситуацию, книга поможет сохранить жизнь