четверг, 9 июня 2011 г.

Витоки 2011 чекають на тебе! (і Витоки 2012 теж! :))

Літній наметовий табір „ВИТОКИ” знов чекає на тебе!


Літній скаутський наметовий табір «Витоки» розташований поблизу селища Виграїв Корсунь-Шевченківського р-ну Черкаської області. Саме там, де кожного року відбуваються “Козацькі шляхи”! Отож, саме влітку, на „Витоках”, ти зможеш чудово відпочити посеред прекрасної природи, взяти участь у цікавій та різноманітній програмі, пройти курс справжнього скаута, навчитись готувати найсмачніші страви на вогнищі та відпочивати у колі друзів. А також ти зможеш купатися у прохолодній воді річки Рось, навчитись керувати каяками, візьмеш участь у загадкових нічних іграх, складеш скаутські спеціалізації та звання лісу, дізнаєшся про секрети лікарських трав, проведеш чудові вечори біля вогнища та зустрінеш справжніх друзів. І дійсно переконаєшся, що «Витоки» - найкраще літо твого життя»!
Якщо тобі стало цікаво, якщо ти хочеш відпочити на «Витоках», дізнатись докладніше про терміни змін та умови перебування у таборі, телефонуй до Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та отримуй всю інформацію про наші табори.

Телефон твого літа –+38-(044)- 456-67-59!

Не програв свого шансу на чудовий відпочинок!
Сайт Київського осередку Національної Організації Скаутів України - http://scout.kiev.ua/


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Полезное

My-shop.ru: Школа выживанияШкола выживания, 2003 г. Макманнерс Х. Практическое руководство по приобретению навыков жизни на природе и выживания в самых сложных условиях. Книга содержит всю необходимую информацию для тех, кто решил отдохнуть от городской суеты и окунуться в дикую природу. А тем, кто попал в чрезвычайную ситуацию, книга поможет сохранить жизнь