пятница, 2 сентября 2011 г.

7 вересня день народження скаутської організації "Плай"

7 вересня 2011 року скаутській організації "Плай" виповнюється 13 років.

Скаутом може стати людина у будь-якому віці, бо Скаутинг об’єднує мільйони різних людей по всьому світу.

Дізнатися про "Плай" можна, завітавши у Плаївський будинок (у Києві - вул. Пушкінська 25-б, офіс 15, на карті, тел.592-06-09) або ставши учасником нашого заходу, як наприклад у день народження, поспілкувавшись з досвідченими Плаївцями чи їх батьками.


Скаутом можна стати тричі на рік - у день народження організації, під час збору-походу «Козацькими шляхами» та під час проведення літнього наметового табору.

В цей день всі члени організації в місті Києві прийдуть на свої робочі місця та до навчальних закладів у скаутській формі або скаутських галстуках (хустках). Дана акція проводиться з метою популяризації скаутського руху, адже Скаутинг - це всебічний розвиток особистості, а цього так бракує сучасній молоді.

     10-11 вересня відбудеться святкування 13-ої річниці Скаутської організації «Плай» на риболовно-спортивній базі «Вишеньки». На святі будуть присутні члени Національної організації скаутів України (НОСУ), Київського міського осередку НОСУ, представники скаутських організацій міста Києва.

Дістатися до місця можна самостійно, або на спец-автобусі, який буде відходити від метро "Славутич". Час відправлення буде позначено пізніше. Для запису на автобус слід зателефонувати до 6 вересня включно Олені Павленко тел. 592-06-09.

10 вересня з 16.00 скаути СО «Плай», їх батьки, наші друзі та гості, які прибудуть на свято, матимуть змогу переглянути відеофільми про діяльність та проекти Скаутської організації «Плай».
О 17.00 розпочнеться святковий концерт під відкритим небом. Ведучі, Анна Вуколова, молодший інструктор СО «Плай», та Дарина Ковальова, патрульний лідер, переможниця конкурсу «Кращий скаут року-2010» Київського міського осередку НОСУ, запрошуватимуть до себе на сцену осіб, для яких Скаутинг та скаутська організація «Плай» стали частиною життя. Під час концерту свої творчі номери покажуть скаути СО «Плай».

      А ввечері, коли настане ніч, всі члени Скаутської організації «Плай» відправляться на таємничу скаутську посвяту, під час якої буде проголошено Урочисту скаутську Обіцянку і до лав «Плаю» долучаться нові особистості. А вже досвідчені скаути отримають нові Звання в організації.

      Наступного дня,  11 вересня, всі плаївці, їх батьки та всі гості візьмуть участь у розважальній грі. Кожен знайде заняття до душі: стрільба з луку чи арбалету, боротьба у костюмах сумо, гра у волейбол гігантським м’ячем, перевірка командного духу у лабіринті тощо.

Якщо ви хочете відсвяткувати наш День народження разом з нами, або просто дізнатися про Плай, телефонуйте Олені Павленко тел. 592-06-09.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Полезное

My-shop.ru: Школа выживанияШкола выживания, 2003 г. Макманнерс Х. Практическое руководство по приобретению навыков жизни на природе и выживания в самых сложных условиях. Книга содержит всю необходимую информацию для тех, кто решил отдохнуть от городской суеты и окунуться в дикую природу. А тем, кто попал в чрезвычайную ситуацию, книга поможет сохранить жизнь